voyeurodam.com

STDreamFilmStudios
STREAMEN...

De GreenScreen-ing doen wij vanuit het Studio 11 in de Nwe. Televisiestudios te VOYEURODAM. Er is expres een nieuw bereik gecreëerd met name "STDreamFilmStudios"

In de volgende dagen wordt ook de platform "Public Viewing" voor LIVE-streams geopend.STDreamFilmstudios gaat dan volgens een rooster LIVE-streams naar deze platform streamen.
Meer informatie hierover is binnenkort beschikbaar!

Een echt logo is er nog niet, maar ook dat zie je binnenkort op DEZE plek.
Hier kom je dus naar het PUBLIC VIEWING!


 

De rare beginselen "STDr..."komen van StreamFilm maar ook van DreamFilm. Ons idee was daarom STDr..., een lettercombinatie dat waarschijnlijk opvalt een dus in de omwentelingen van de hersenen beter blijft plakken, aldus dat hopen wij... :-)

 

Dit zijn dus wat impressies van de spiksplinternieuwe "STDreamFilmStudios":

 Clapper 1/1... eerste uitzending gemist?   


Klik op het plaatje hieronder en u krijgt dus meteen ook de eerste uitzending te zien, deze was gestreamed via een particuliere Russische stream-server, en tevens via vk.com en FaceBook.com uitgezonden - met uitstekende resultaten wat betreft de beeldkwaliteit, afspeelsnelheid, dropped frames enz.

Zoals gedeeltelijk in de optekening van de uitzending te zien is, loopt op sommige plekken het geluid even na op de beelden, wat tijdens de LIVE-uitzending niet het geval was maar tussen uitzending en recording naar een file toe liggen dus enkele stationen...
In de toekomst zullen wij dus de opnames naar file toe zodanig instellen, dat ook het recording-resultaat in orde is.

Niet zo mooi was het optische "flirren" om de (ge-GreenScreen-de) "Herr Tulpe van Oranje" heen - volgens de meelopende logboeken is dat te wijten aan het feit, dat de GreenScreen-inspeling, die natuurlijk van een ander bron afkomstig is)  eigenlijk al klaar gerenderd zou moeten zijn, vóór dat ze met de studioachtergrond samen wordt gebracht - De door ons gebruikte particuliere Server in Rusland is reuzengroot en zou dat waarschijnlijk tijdens de inspeeling 1 op 1 kunnen doen - dan wel met een paar seconden vertraging.

Maar de servers van vk.com en Facebook.com zijn dus uitgelegd voor de stream vanaf mobieltjes - en tevens hebben hun een heel drukke traffic zodat er waarschijnlijk grotere en verscheiden lange buffertijden ontstaan waren, met het resultaat dat de film, arriverend bij de kijker,  vaker een keer blijft "plakken", terwijl het geluid door blijft lopen..

Dat vond ik geen mooi gezicht en dus heb ik voor deze TryOut  ervoor  gekozen om de GreenScreen-inspeler ongerenderd in te voegen.

Maar ja, het was de eerste LIVE-TryOut, ik ben er zeker van dat in de toekomst voor dit soort moeilijkheden een oplossing te vinden is.

 FILM: DOKGVD: "Die Firma"(Duits/German)

En nú: ... MUZIEK!

De ingespeelde muziekjes ITSY BITSY waren wel tevoren geëdit en de LightShow was toegepast.

Zeker bij een eerste LIVE-uitzending zou je een "plan B" in de broekzak moeten hebben voor het geval er iets onvoorzienbaars gaat gebeuren - zoals hier een piepende en knakende kantoorstoel van de Herr Tulpe, die het geluid toch heel erg verstoorde en niet zo maar weg te regelen was.

De muziekjes hebben even geholpen om op gegeven moment de show-locatie te wisselen...

en zelfs voor de "Tulpen-Kaas" als tafeltje had Ephigenia Vlidd wel nog even te tijd gevonden... :-)


 

ALLY MANGRUM 

Heel erg bedankt op deze plek ook aan Ally Mangrum, die in de eerste talkshow dus al een eerste keer erbij was, ook was het maar in vorm van een filmpje... Wij zijn dus nog steeds wederzijds bezig om een voor  iedereen leuke en vooral succesvolle samenwerking uit te werken.

 


   

In verband hiermee hopen wij dat Ally in de vroege herfstweken al een moderatie van een - tot  aan die tijd hopelijk vlekkeloos werkende - LIVE-uitzending over kan nemen. Wij hebben haar voor dat geval ook al in twee uitzendingen van RTL 4 in Nederland en voor eentje op SAT 1 in Duitsland in kunnen plannen, waar zij van haar toekomstige plannen omtrent de Amerikaanse showbizz gaat berichten - en wij zullen horen of zij dat überhaupt wil.

 

 Misschien bevalt het haar in VOYEURODAM zelfs beter...! :-)

 

Tot slot nog even een blik vooruit:

Onder de toekomstige uitzendingsnaam:


gaat Tulpe's streamshow zo meteen op reis in een '58 Chevy Impala op de Hollandse snelweg... er blijft te vrezen dat dit niet zonder een wel heel raar gebeurtenis gaat verlopen...


 

Datum van de uitzending wordt HIER en op het kanaal van Ephigenia Vlidd op YouTube.com tijdig bekend gemaakt!

>>
 Indien u behoefte hebt kunt u contact opnemen met:/wenn gewünscht biite emailen:

                          STDreamFilmStudios@voyeurodam.com