voyeurodam.com

names-mmm

Hartelijk welkom op onze nieuwe internet-domein!  (English version will be available shortly!)

Leuk dat u even binnenkijkt!

En nee – u bent (nog) niet in VOYEURODAM zelfs, ook is dit hier al een gedeelte van het stadshart: Het Raadhuisplein.En daar – achter de gracht – zijn wij sinds kort gevestigd: naast het gebouw van n.a.m.e.s-holding, waar wij deel van zijn.
   Oh ja – en ik ben Ephigenia Vlidd en dit hier naast dat ben ik. Ik ben voor het eerst maar gebleven bij dit plaatjes met de mooie oude helm. 

Omdat dit image inmiddels een hele reeks mensen kennen, van het internet in verband met VOYEURODAM, van Youtube in verband met films en zeker van Google, want…: ja, het is waar! In de maand augustus 2018 werd meéé gezocht op Ephigenia Vlidd dan op VOYEURODAM. Mag ik toch best wel trots op zijn, tóch…? Of moet ik nu wat vrezen???

Dus – daar achter de gracht is de werkplek van M.M.M., maar het bezoekadres is  - jawel, hier in het Raadhuis!
Zo meteen ga ik voor trots barsten: het kleine meisje, geboren en getogen in de Russische provincie, zit nu in het Stadsbestuur van VOYEURODAM. Met een eigen parkeerplaats  óp het Raadhuisplein, meteen naast de gouden fiets van de burgemeester (die is toch zijn rijbewijs al lang kwijt omdat hij voortdurend ladderzat is . Dat is u nog nooit opgevallen? Welnee, hij neemt op de andere kant zoveel harddrugs, dat het evenwicht bijna weer is bereikt).

Zo genoeg gekletst voor het ogenblik, nu wordt het weer serieu en ik wil even het bedrijfje m.m.m. voor gaan stellen:

Ten eerste: het is helemaal geen bedrijf in die zin dat wij ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en belasting moeten betalen, jammer voor de belastingdienst en schade für das Deutsche Finanzamt – wij zijn een zogenomede “vereniging van kunstenaren onder firma zonder winstoogmerk, die in eerste plaats als doel heeft, kunst te creëren door artistieke ideeën om te zetten.”

Dit is zo en beetje de Duitse vertaling, want ook de buren kijken graag over het hek:

m.m.m. ist eine Vereinigung  von Künstlern, zusammengefasst unter Firma-ohne-Gewinnstreben, die als erstes Ziel die Schaffung von Kunst durch Umsetzung von künstlerischen Ideen hat.“ Mehr darüber weiss unser Anwalt.

Mochten wij dus toch af en toe eens een VG (Voyeurodamse Gulden)  er aan over houden dan dient die ter aanschaffing van benodigd materieel om de kunst-idee voort te kunnen zetten. .En om ééns in de maand een bakje patat te kunnen kopen  (oorlog, vanzelfsprekend!)      

             Wij hebben gekozen voor m.m.m. –  m.ixed Media Motions

Omdat het voor dat, wat wij doen, belangrijk is, om alle soorten van media te kunnen gebruiken en voor al te bewerken of mee in kunnen betrekken in het project. In eerste plaats werken wij met beeld en geluid, maar alleen dat houdt al verschillende media in. Zo bv. films, images, motion-pictures, verschillende vormen van audio-media en tevens de platvormen, waarop al die media moet lopen. Dat kan bv een internetsite zijn, een interactieve internet-stad, zoals bv. VOYEURODAM – of simpelweg een bioscooplijnwand omdat wij een film gemaakt hebben.  Bij een film hoort muziek – ook die maken wij grootendeels zelf omdat alleen maar rechtevrije muziek vrij van rechten (derder) is en geen geld kost. Daarbii hoort bv ook het schrijven van een draaiboek  het wet weten daarover, wat behalve de  story nog alles in een draaiboek hoort. Het kan ook een motion-boek. En net zo maken wij ook drukwerken zoals aanplakbiljetten en posters, flyers, schrijven boeken over dit en dat en geven ze ook zelfs uit.

Het hoofdoogmerk is weliswaar gericht op 3D kunst en films, en dat voor een groot deel voor VOYEURODAM,  Stad en Land.

Mocht u als bedrijf of als particulier ook iets verwezenlijkt willen hebben, dan zal dat uiteraard mogelijk zijn. Neem contact op met ons, bij voorkeur via email onder: names-mmm@voyeurodam.com, met mij persoonlijk onder: ephigenia-vlidd@voyeurodam.com of in heel dringende gevallen onder tel.: VOYEURODAM +316-24.64.68.28

Straks laten wij u een reeks voorbeelden zien van wat wij  (misschien  ook eens voor u!) kunnen doen. U mag wel hier op Het Raadhuisplein rondkijken en rondneuzen. Ga gerust eens overal naar binnen waar geopend is. In de bioscoop kunt u bv. al uit een aanbod van films kiezen, het Raadhuis is interessant omdat hier veel info over de bijzondere status van VOYEURODAM. Leuk misschien  ook de tentoonstelling van Russische en Amerikaanse auto’s in  Het Nieuwe Filmstudio

En zodra het mogelijk is, dat vervoer plaats kan vinden  op de wegen in VOYEURODAM laten wij het u weten – en dan gaat VOYEURODAM helemaal open !

Het maakt nu nog geen zin omdat de wegen gewoon te lang zijn tussen de verschillende objecten  om ze te lopen.

Binnenkort meer! 

Ephigenia Vlidd


all items on this website are (c) by n.a.m.e.s.-media 2017
You are visiting us by using IP: 54.166.141.69 us us